Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σερρών 9χρονος από επίθεση σκύλων

Εννιάχρονος δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σερρών

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών ένας μαθητής της Τετάρτης δημοτικού ο οποίος επιστρέφοντας χθες το μεσημέρι στο σπίτι τού, ήρθε αντιμέτωπος με δυο μεγάλα σκυλιά τα οποία και του επιτέθηκαν.

Όπως αναφέρει το diktyotv.gr, το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί κ στο κεφάλι του.

Από τα δόντια των ζώων το παιδί γλίτωσε με τη βοήθεια της μαμάς του, η οποία ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Τρομαγμένη είναι και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου,όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά.

Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους