Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλος διαγωνισμός της ZeniΘ - Γνωρίστε από κοντά τον Σάκη Ρουβά (VIDEO)

Μεγάλος διαγωνισμός από τη ZeniΘ - Πώς θα λάβετε συμμετοχή

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, μέσω του προσωπικού του YouTube Channel παρουσιάζει την ενότητα με τίτλο «Άντεξες – Web Challenges», ανακρίνοντας σε κάθε εκπομπή έναν ξεχωριστό καλεσμένο και η ZeniΘ δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο τραγουδιστή και να παρακολουθήσει τα γυρίσματα με την κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ.

Ο Σάκης Ρουβάς με ανατρεπτικές ερωτήσεις συστήνει στο κοινό κάθε φορά έναν διαφορετικό αγαπημένο καλεσμένο, που στο τέλος του επεισοδίου έρχεται αντιμέτωπος με ένα challenge έκπληξη.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει το μεγάλο νικητή αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ZeniΘ στο Facebook.

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει απόψε 17 Νοεμβρίου, τα μεσάνυχτα. Αν λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά ένα επεισόδιο του «Άντεξες – Web Challenges» και να γνωρίσετε τον αγαπημένο Σάκη Ρουβά, προλαβαίνετε να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της ZeniΘ του πρώτου πάροχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο του «Άντεξες – Web Challenges» με το Σάκη Ρουβά και καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ