Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θύμα εκβιασμού από εφοριακούς ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης

Του ζητούσαν το χρηματικό πόσο των 6.000 ευρώ για διευθέτηση φορολογικών υποχρεώσεων

Για δωροληψία συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων δύο εφοριακοί και ένας φοροτεχνικός σε πόλη της Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας ατόμου ότι του ζητούσαν το χρηματικό πόσο των 6.000 ευρώ για διευθέτηση φορολογικών υποχρεώσεων και επιβαρύνσεων. Η φοροτεχνικός συνελήφθη μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού και ακολούθησαν οι συλλήψεις των εφοριακών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση– αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής–μεσάζοντες και εκβίασης και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων είναι ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κωνσταντινίδης, με καριέρα αρκετών ετών στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή, αλλά και αρκετές εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια
«Eίναι η πρώτη φορά που δίδονται χρήματα σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια