Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ο οδηγός Ι.Χ. που παρέσυρε και εγκατέλειψε 49χρονη στο Βόλο

Χειροπέδες και στον συνοδηγό του αυτοκινήτου – Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Το αυτοκίνητο που αργά το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και εγκατέλειψε μία 49χρονη γυναίκα στην οδό Πολυμέρη εντόπισαν αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, προχωρώντας στη σύλληψη του 45χρονου οδηγού, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν και ένας 36χρονος φίλος του οδηγού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Και οι δύο έχουν ήδη συλληφθεί και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, από τα κομμάτια του οχήματος που είχαν απομείνει στην άσφαλτο μετά την παράσυρση της 49χρονης γυναίκας και διαπίστωσαν το χρώμα και την μάρκα του αυτοκινήτου.

Η κατάσταση της 49χρονης παραμένει κρίσιμη. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ χθες χειρουργήθηκε στη λεκάνη της και στο διάφραγμα. Η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά σοβαρή, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιατρών έχει σταθεροποιηθεί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)
Η ερώτηση για την κίνηση της Αθήνας, το κοινό και η απόφαση του παίκτη που άφησε τον Αρναούτογλου με το στόμα ανοιχτό
Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)