Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διακόπηκε η δίκη για τα στημένα – Πότε θα συνεχιστεί

Γιατί η πρόεδρος του δικαστηρίου κατέθεσε δήλωση αποχής, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους

Στις 20 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τους στημένους αγώνες στην οποία κατηγορούνται 28 άτομα, κι αυτό γιατί η πρόεδρος του δικαστηρίου κατέθεσε δήλωση αποχής, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητεί την αντικατάστασή της.

Το αίτημα της προέδρου Καλλιόπης Χονδρού έγινε δεκτό και στην έδρα ανέβηκε η πρώτη αναπληρωματική, Αριστέα Τσαμαδιά, η οποία μετά την ανάγνωση του καταλόγου των κατηγορουμένων και των μαρτύρων, ανακοίνωσε τη νέα διακοπή έτσι ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Παρόντες ήταν πάντως το πρωί σχεδόν όλοι οι μάρτυρες που έχουν κληθεί, μεταξύ των οποίων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν καθ’ οδόν προς το Εφετείο, όπως διαμήνυσε.

Υπενθυμίζεται πως η απουσία ουσιωδών μαρτύρων είχε προκαλέσει στην προηγούμενη δικάσιμο την «έκρηξη» της προέδρου, με αποτέλεσμα να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους. Μάλιστα επέβαλε και πρόστιμο 200 ευρώ στον καθένα και είχε διακόψει τη διαδικασία για σήμερα.

Η έρευνα για τους στημένους αγώνες είχε διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αριστείδη Κορέα, ο οποίος είχε αποδώσει χαρακτήρα «εγκληματικής οργάνωσης» και είχε ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου 2014.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους