Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Κλειστοί παραμένουν δρόμοι σε Χαλκιδική, Πέλλα και Ημαθία, λόγω καθιζήσεων και κατολίσθησης

Αρκετά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας, είτε λόγω χιονόπτωσης, είτε λόγω καταστροφών και προβλημάτων τα οποία είχαν προκύψει από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών και που δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην Πέλλα στο οδικό δίκτυο της Άρνισσας από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν. Ακόμη, αλυσίδες χρειάζονται στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας – Κοζάνης, από το 89ο χλμ έως το 97οχλμ στα όρια του νομού Κοζάνης.

Σε ισχύ εξακολουθούν να είναι και διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, κλειστή εξακολουθεί να είναι η επαρχιακή οδός Πολυγύρου - Ιερισσού, η παραλιακή οδός του οικισμού «Γαλήνη» στη Νέα Καλλικράτεια, η παραλιακή οδός της Νικητής, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης.

Κλειστοί δρόμοι υπάρχουν και στην Πέλλα και την Ημαθία, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, στην Πέλλα κλειστός είναι ο δρόμος που οδηγεί στο Καιμάκτσαλάν, από την Κερασιά, ενώ στην Ημαθία κλειστός λόγω καθίζησης είναι ο δρόμος από τον οικισμό Λιανοβέργι μέχρι και τον οικισμό Κορυφή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη