Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατέρας νεκρού βρέφους: Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα

Όπως υποστήριξε δεν θέλει να κάνει μήνυση σε κανένα

Αποχώρησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι δύο νεαροί γονείς από τη Συρία, όπου παρέμεναν οικειοθελώς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου του 11 μηνών βρέφους τους. 

Αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, ο πατέρας του βρέφους ευχαρίστησε τους πάντες «που βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια». Όπως είπε, «δυστυχώς κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα».  «Καταλαβαίνω», συνέχισε ο νεαρός πατέρας «ότι λάθη γίνονται, όμως δεν έπρεπε κάποιοι να βιαστούν στην υπόθεση αυτή».

Όπως υποστήριξε δεν θέλει να κάνει μήνυση σε κανένα.

Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής, που εξέτασε χθες το νεκρό παιδί από τη Συρία έστειλε στις δικαστικές Αρχές την επιστημονική του έκθεση μετά την ιατροδικαστική εξέταση στο 11μηνο βρέφος. 

Η έκθεση κάνει λόγο για σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος οργάνου, κάτι που όπως τονίζεται- είναι απόλυτα συμβατό με τη θεραπεία με υποκλυσμό που γινόταν στο μωράκι, λόγω συχνών κρίσεων επιληψίας από σοβαρό πρόβλημα μικροεγκεφαλίας από την οποία έπασχε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο θεράπων ιατρός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία