Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυστήριο με τη συνοδηγό της φονικής Corvette (VIDEO)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα

Tο Open Tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν ντοκουμέντα για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα. Την ίδια στιγμή μυστήριο συνεχίζει να αποτελεί μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν συνοδηγός στο πολυτελές αυτοκίνητο Corvette το οποίο, από λάθος χειρισμό του 40χρονου οδηγού αφαίρεσε τη ζωή από τον 25χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, για τρία ολόκληρα 24ωρα η Τροχαία Ελληνικού παρά το γεγονός ότι στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο 25χρονος Νάσος στη Λ. Βουλιαγμένης υπήρχε το αυτοκίνητο που προξένησε τη φονική σύγκρουση, και γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, πού μένει, οι αξιωματικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο οδηγό. Ετσι, έμεινε αναπάντητο το πιο βασικό ερώτημα: είχε καταναλώσει αλκοόλ; Αυτό δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ, καθώς τρεις ημέρες μετά, ο οργανισμός του 40χρονου έχει «καθαρίσει».

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το πού πήγε μια γυναίκα η οποία ήταν συνοδηγός εκείνο το βράδυ στη μοιραία Corvette και η οποία δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει καταθέσει στην Τροχαία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός φέρεται να έφυγε από το σημείο μαζί με κάποιο άλλο άτομο, το οποίο τον ακολουθούσε με ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Την ίδια ώρα, το Ανοικτό Κανάλι φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, καρέ που κόβουν την ανάσα.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το βράδυ της Κυριακής:

Πηγή: ethnos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος: Αίτημα για προ ημερήσιας συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια
«Οι κυβερνητικές εξαγγελίες αποδεικνύονται μόνο επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ
Φάμελλος: Αίτημα για προ ημερήσιας συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια