Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Πώς κόλλησε η Χριστίνα Μπόμπα – Η κατάστασή της

Mετά τη δημοσιοποίηση ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι θετική στον κορωνοϊό

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά τη δημοσιοποίηση ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι θετική στον κορωνοϊό  μίλησε με Skype στο Live News του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση υγείας της συζύγου του.

Ο παρουσιαστής σημείωσε όπως μετέδωσε το protothema.gr ότι ο ίδιος μετά από εξετάσεις είναι αρνητικός στον ιό και τόνισε πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν αποστάσεις, καθώς θα συνεχίσουν να μένουν περιορισμένοι στο ίδιο σπίτι.

«Ήρθαμε και οι δύο σε επαφή με τον φίλο μας, που επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα, οπότε λέμε να πάμε να κάνουμε την εξέταση. Η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα έχει κάτι δέκατα, έφτασε και 39 πυρετό, τώρα ξεκουράζεται. Εγώ είμαι καλά. Τα συμπτώματά της είναι ήπια. Ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να προστατευτούμε όλοι μας. Πρέπει να προστατεύσουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Αν το κολλήσεις, θα το περάσεις ως ήπια γρίπη. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορωνοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία…

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορωνοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι»  είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι η  Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης ότι βρέθηκε θετική στον ιό. Μάλιστα στο βίντεο δίπλα της είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης. Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της έγραψε: «Έχω κι εγώ κοροναϊο. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω 

https://www.instagram.com/tv/B9m3oqKlKG8/?utm_source=ig_web_copy_link

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε