Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Viral έγινε στο twitter η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

«Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας» λένε συνέχεια οι ειδικοί

Viral έχει γίνει στο twitter η φράση «Μένουμε σπίτι», που είναι και το βασικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της προσπάθειας για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Άλλωστε, ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για το θέμα, Σωτήρης Τσιόδρας, επισημαίνει καθημερινά ότι ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη είναι τα δύο σημαντικότερα «όπλα» κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ και ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας έχει γράψει στο Twitter: «Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα».

Η φράση έχει γίνει, πλέον, ένα από trends στο twitter στην Ελλάδα και αρκετοί είναι οι χρήστες του twitter -πέραν των επωνύμων όπως ο Θοδωρής Αθερίδης- που είτε κάνουν retweet την εικόνα της καμπάνιας είτε επαναλαμβάνουν με τον δικό τους τρόπο τη βασική ιδέα της καμπάνιας.

Αρκετοί, επίσης, δίνουν ιδέες αλληλεγγύης προς τους ηλικιωμένους «για το καλό όλων μας», ενώ άλλοι ζητούν να μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά κανάλια το μήνυμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις αυστηρές ποινές στους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο