Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εύελικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για τους επιβάτες του ομίλου Lufthansa

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν τις επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για τους επιβάτες

Οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές του Ομίλου Lufthansa ανακοινώνουν την επέκταση της υπάρχουσας, ολοκληρωμένη πολιτικής επανέκδοσης εισιτηρίων, με στόχο να διευκολύνει το επιβατικό κοινό και δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την  εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια για πτήσεις που έχουν ακυρωθεί και για πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου μπορούν πλέον να κρατήσουν τα εισιτήριά τους χωρίς να πρέπει να δηλώσουν νέα ημερομηνία ταξιδιού αυτή τη στιγμή.

Οι υπάρχουσες κρατήσεις πρόκειται να ακυρωθούν, αλλά το εισιτήριο και η αξία του θα συνεχίσουν να ισχύουν και θα μπορούν να αλλάξουν σε νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. 

Αυτός ο κανόνας ισχύει για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί έως και τις 12 Μαρτίου 2020 και έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία ταξιδιού για έως και τις 30 Απριλίου. Οι επιβάτες πρέπει να έχουν δηλώσει την επανέκδοση των εισιτηρίων τους μέχρι και την 01 Ιουνίου 2020, χωρίς να χρεωθούν αντίστοιχα τέλη. Σε περίπτωση που δεν διατίθεται ο αρχικός ναύλος, η διαφορά θα πρέπει να καλυφθεί και να πληρωθεί κατά την επανέκδοση. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν τα εισιτήριά τους για άλλους προορισμούς από τον αρχικό τους.

Με την επέκταση αυτής της πολιτικής, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θέλουν να ανταποκριθούν στην επιθυμία πολλών επιβατών για πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές, κάτω από τις τρέχουσες εξαιρετικές περιστάσεις. 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε ευέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για υπάρχουσες και μελλοντικές κρατήσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο lh.com. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικοινωνούν με τη γραμμή βοήθειας στο +49 (0) 69 86 799 799 για την αλλαγή της κράτησής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ