Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Μετά το Πάσχα θα ανοίξουν τα σχολεία - Κλειστά έως 10 Απριλίου

Παράταση «λουκέτου» στα σχολεία

Νέα παράταση 15 ημέρων στο κλείσιμο των σχολείων λόγω κοροναϊού ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η αναστολή λειτουργίας των σχολείων με αυτή την εξέλιξη φθάνει μέχρι και την ημερομηνία που υπό κανονικές συνθήκες τα σχολεία θα έκλειναν για τις διακοπές του Πάσχα.

Ειδικότερα με κοινή υπουργική απόφαση που αναμένεται να δημοσιευθεί το Σάββατο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την παράταση του «παγώματος» όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών σε εσωτερικό και εξωτερικό.

«Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία