Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση για μάσκες υψηλής προστασίας από την Π.Ε. Καστοριάς

Για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ της πόλης

Έκκληση για μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 & FFP3 για το Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ της πόλης απευθύνει με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ζητώντας από τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να έχουν μάσκες υψηλής προστασίας προσώπου «να τις διαθέσουν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καστοριάς προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  κάνει έκκληση  σε επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να διαθέτουν μάσκες προστασίας προσώπου FFP2 & FFP3 και θέλουν να τις διαθέσουν για να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου  και του ΕΚΑΒ Καστοριάς, να επικοινωνούν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς από 07:00 το πρωί μέχρι 09:00 το βράδυ,  στα τηλέφωνα: 24673 50200/1.

Οι ανάγκες είναι τεράστιες. Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι προστατεύοντας τις δομές υγείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

test-koronoios
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα εξακολουθεί να είναι άνω του 10% και διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με επικράτηση της γρίπης τύπου...
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα