Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Όγδοος θάνατος από Καστοριά - Κατέληξε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ηλικιωμένη, η οποία είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από την πληττόμενη Καστοριά

Αυξάνονται τα θύματα από την πληττόμενη Καστοριά. Ειδικότερα, νωρίτερα σήμερα κατέληξε μία 90χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από τον κορωνοϊό.

Η γυναίκα από την Χρυσή Καστοριάς αρχικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Πρόκειται για το 53ο θύμα από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο εικοσιτετράωρο έφυγαν από τη ζωή τρεις άνθρωποι συνολικά, οι οποίοι και οι τρεις νοσηλεύονταν στη ΘΕσσλαονίκη.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μια 78χρονη γυναίκα από την Φούστανη Πέλλας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής. Όπως έγραψε «Δυστυχώς έχουμε τον πρώτο θάνατο. Η 78χρονη γυναίκα, το πέμπτο κρούσμα στην Φούστανη, απεβίωσε. Το κρούσμα ήταν ορφανό και είχε έλθει στην Φούστανη τον τελευταίο καιρό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους».

Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το 51ο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, ένας 51χρονος άνδρας από την Καστοριά. Ο άτυχος 51χρονος αποτελεί τον έβδομο νεκρό από κορωνοϊό από την περιοχή της Καστοριάς. Ο άτυχος άνδρας που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάνει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί