Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλεξανδρούπολη: Δήμος και Μητρόπολη μεταφέρουν το Άγιο Φως σε όλα τα σπίτια

Κατ’ οίκον μεταφορά του Αγίου Φωτός και στην Αλεξανδρούπολη

Με γνώμονα την τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων προστασίας της υγείας των πολιτών και σε προσαρμογή με τη νέα πραγματικότητα, η δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους και το βράδυ του Μ. Σαββάτου, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γωνιά και οικισμό του Δήμου.

Ειδικότερα, το Μεγάλο Σάββατο, ο Μητροπολίτης Άνθιμος θα παραλάβει το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και θα το μεταφέρει στο Επισκοπείο, απ' όπου κλιμάκιο του Δήμου, αποτελούμενο από υπηρεσιακούς και εθελοντές, και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, θα το μεταφέρουν σε κάθε γειτονιά του αστικού ιστού και σε κάθε οικισμό του Δήμου.

«Μείνετε σπίτι, αφήστε ένα φαναράκι (ακόμη κι ένα γυάλινο βάζο μ' ένα κερί ρεσώ) έξω από την οικία σας και εμείς θα σας αφήσουμε το Άγιο Φως, αρκεί να μας ενημερώσετε με ένα μήνυμα στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο fb, ή με sms στο 6945272022, ή καλώντας στο τηλέφωνο 2551064102, όπου θα αναφέρεται μόνο η διεύθυνση της οικίας σας και για όσους το επιθυμούν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»