Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ατύχημα με αλιευτικό σκάφος - Προσέκρουσε σε βράχια και βυθίστηκε

Δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Ατύχημα με αλιευτικό σκάφος το οποίο ημιβυθίστηκε έπειτα από πρόσκρουσή του σε βράχια έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή της Μαρώνειας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, για πρόσκρουση του Α/Κ σκάφους ''ΑΝΕΜΟΣ'' Ν.Θ. 1601 στα βράχια πλησίον του κόκκινου φανού, πριν την είσοδο του αλιευτικού καταφύγειου Μαρώνειας.

Συγκεκριμένα, κατά δήλωση του κυβερνήτη, το ανωτέρω σκάφος κατά την επιστροφή του από διενέργεια αλιείας, προσέκρουσε στην εν λόγω περιοχή, λόγω δυσλειτουργίας των οργανων του σκάφους, δημιουργώντας ρήγμα κάτω δεξιά στην πλώρα, με αποτέλεσμα την εισροή υδάτων και την ημιβύθιση του, ενώ είχε ελλιμενιστεί ασφαλώς στο δυτικό άκρο του λιμένα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί