Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πίτμπουλ δάγκωσε άντρα ενώ κοιμόταν

Το ζώο, ξέφυγε από διπλανή οικία και μπήκε στο σπίτι του θύματος

Τοπικά ΜΜΕ έκαναν αρχικά λόγο για εξαιρετικά δύσκολες ώρες, για άνδρα από τα Ψαχνά Ευβοίας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης δέχθηκε άγρια επίθεση την ώρα που κοιμόταν στην οικία του από μανιασμένο πίτμπουλ.

Ωστόσο, τελικά η επίθεση που δέχτηκε άντρας από πιτμπουλ μέσα στο σπίτι του, φαίνεται πως ήταν... ένα δάγκωμα στο πόδι, σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία.

Παράλληλα, η ακατάσχετη αιμορραγία ήταν μια επίσκεψη για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο που δεν διήρκησε παρά μερικές ώρες.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία δεν έχει επίσημη καταγγελία από τον παθόντα, πιθανότατα γιατί υπάρχει καλή γειτονία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το περιστατικό περιγράφηκε ως ατυχές συμβάν χωρίς ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να υπάρξει έγκληση, ακόμη περισσότερο δε για να επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας