Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη με τις φλόγες στην Κόρινθο - Ένταση με Χαρδαλιά (VIDEO)

Ένταση κατά την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στις Κεχριές

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας με τις φλόγες να έχουν φτάσει στις αυλές σπιτιών. Για την ώρα έχουν εκκενωθεί οικισμοί, ενώ στο σημείο έφτασε και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής για να συντονίσουν το έργο της κατάσβεσης.

Μάλιστα όταν έφτασε στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλίας, βγήκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε και τόνισε στον κόσμο που ζητούσε «ένα ακόμα αεροπλάνο» ότι «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο» και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο.

Τότε ένας πολίτης πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε και χτυπώντας τα παράθυρά του φώναζε: «αίσχος, αίσχος στους περιφεριάρχους!»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αντέδρασε ψύχραιμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει για να του ζητήσει το λόγο.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

plateia-navarinou-thessaloniki-akinita
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Προϋποθέσεις ευκολότερης χορήγησης στεγαστικών δανείων σε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων δημιουργεί το νέο πλαίσιο χρηματοδότησης των νοικοκυριών της...
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο
Τι δήλωσε στην TV100 η υπεύθυνη Διεύθυνσης της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ελιάννα Κονιάλη
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο