Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία στα Φιλιατρά – Συνελήφθη 34χρονος

Ο δράστης παλαιότερα εργαζόταν σε καλλιέργειες που διατηρούσε η 57χρονη

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας μίας 57χρονης, η οποία έγινε την περασμένη Τετάρτη, 22 Ιουλίου, στην περιοχή Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, προχώρησε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας έναν 34χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 34χρονος μπήκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της 57χρονης και αφού της επιτέθηκε με μαχαίρι την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Αμέσως μετά ο 34χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα αργότερα η 57χρονη βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, έφθασαν στη σύλληψη του 34χρονου αξιοποιώντας στοιχεία από οπτικό υλικό καμερών ασφαλείας, αλλά και από μαρτυρικές καταθέσεις. Ο 34χρονος, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν σε καλλιέργειες που διατηρούσε η 57χρονη, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου