Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πτώση αεροπλάνου στην Πρώτη: «Ήθελε να χαιρετίσει τη μητέρα του» (VIDEO)

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Νέες εικόνες ντοκουμέντο από την παραλίγο τραγωδία με την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνονται κάτοικοι και διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο πιλότο. Οι πυροσβέστες τον βοηθούν να σηκωθεί από το φορείο και να μπει σε ταξί που στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες. Στο πλευρό του 19χρονου βρίσκεται η μητέρα του, η οποία την ώρα της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους εργαζόταν στο απέναντι φαρμακείο.

Ο πιλότος ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Πρώτη Σερρών απ’ όπου κατάγεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι έβλεπαν από το πρωί το αεροσκάφος να υπερίπταται. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε έναν από τους ελιγμούς το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε πάνω σε δέντρο και “βούτηξε” στο έδαφος επάνω στα κτίρια του χωριού. Ο πιλότος πήδηξε από το παράθυρο του αεροσκάφους στο πεζοδρόμιο.

Ο πρόεδρος του χωριού αναφέρει πως ο πιλότος πέρασε με το αεροπλάνο προκειμένου να χαιρετίσει τη μητέρα του.

 

Προσέκρουσε σε πλάτανο

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από την Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καθώς πετούσε χαμηλά στην είσοδο του χωριού πλησίασε την πλατεία, ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο προσέκρουσε σε πλάτανο με αποτέλεσμα να κοπεί το δεξί του φτερό, και το αεροσκάφος να πέσει πάνω σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη