Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απολύμανση στο δημοτικό κατάστημα Γουμένισσας λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Θετικός βρέθηκε ο πατέρας ενός αυτοδιοικητικού στελέχους

Σε προληπτική απολύμανση του δημοτικού καταστήματος της πόλης της Γουμένισσας προχωρά ο δήμος Παιονίας λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το eidisis.gr το θετικό κρούσμα στην πόλη εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και αφορά τον πατέρα αυτοδιοικητικού στελέχους της Γουμένισσας, 90χρόνων.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης ενημέρωσε το δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, ενώ παράλληλα ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ διαδικασίες. Ο αυτοδιοικητικός και γιος του 90χρονου, αν και διαμένει σε διαφορετικό σπίτι και είναι απόλυτα ασυμπτωματικός, μπήκε και ο ίδιος σε προληπτική καραντίνα.

Ο ηλικιωμένος πήγε στο νοσοκομείο έχοντας πυρετό και τελικά αποδείχθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά λόγω ηλικίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για νοσηλεία. Το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ηλικιωμένου είναι ασυμπτωματικό, αλλά θα παρθούν δείγματα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το δημοτικό κατάστημα άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και θα κλείσει νωρίς για την προληπτική απολύμανσή του.

* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή