Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη φωτιά καίει έκταση στην Πάτρα (VIDEO)

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής – Πυρκαγιά και στη Λακωνία

Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες με 30 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν στην περιοχή της Βούντενης, του δήμου Πατρέων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που προσπαθούν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιμετρική οδό της Πάτρας και σε γειτονικούς δρόμους, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή Οίτυλο, της Λακωνίας. Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων συνδράμουν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο