Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στην Πέλλα – Πέθανε ο 23χρονος Σταύρος ανήμερα των γενεθλίων του

Τα μηνύματα για τον άδικο χαμό του νεαρού σε τροχαίο δυστύχημα

Θρήνος στην Πέλλα για τον 23χρονο Σταύρο Γιαβάση να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο χθες το μεσημέρι Σαββάτου (3/10), ανήμερα των γενεθλίων του.

Ειδικότερα, στο 45ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε νεαρός, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν πολύ αγαπητός στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ενώ είχε αγωνιστεί στην Θύελλα Σαρακηνών και στην Νίκη Αξού Μ.Α. Πέλλας, ενώ εργάζονταν και στο χώρο της εστίασης.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 21χρονο Σταύρο, που τόσο άδικα έφυγε χθες από τη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει στις 5:30μμ στον ΙΝ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Νέα Πέλλα.

Στην ανακοίνωσή της για το τροχαίο η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Χθες (3 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 14.30 περίπου, στο 45ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στο ύψος των Γιαννιτσών Πέλλας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με ελκυστήρα με επικαθήμενο φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας».

Θύελλα Σαρακηνών: Συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Σταύρου

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Θύελλας Σαρακηνών, Σταύρο Γιαβάση.

Τα λόγια είναι φτωχά σε τόσο άσχημες καταστάσεις, συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του και ειδικά στον πατέρα του που τυγχάνει να γνωρίζουμε προσωπικά και ξέρουμε πόσο τον στήριζε σε οτι και αν έκανε…

Ελπίζουμε ο χρόνος να απαλύνει την τεράστια πληγή που δημιουργεί ο άδικος χαμός ενος νέου ανθρωπου..

Αντίο Σταύρο!!

Με τιμή το ΔΣ της ομάδος

Η Αναγέννηση εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Σοκαρισμένοι ακούσαμε την τραγική είδηση του θανάτου του Σταύρου Γιαβάση, ενός νέου παιδιού που είχε σήμερα τα γενέθλια του και που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδικα.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στους οικείους του Σταύρου Γιαβάση.

Καλό ταξίδι Σταύρο…”

Σωματείο εστίασης Πέλλας: Καλό παράδεισο στον Σταύρο

Το σωματείο εστίασης Πέλλας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του φίλου και συναδέλφου Σταύρου.

Ολόκληρη η περιοχή είναι συντετριμμένη από τα δυσάρεστα νέα και τον χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του. Καλό ταξίδι φίλε Σταύρο, έχουμε πολλά να θυμόμαστε από εσένα. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ