Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Στους 420 οι νεκροί – Κατέληξαν ακόμη 3 ασθενείς

Νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία έχοντας υποκείμενα νοσήματα

Τρεις νέοι θάνατοι από τον κορωνοϊό καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας με τα θύματα πλέον να ανέρχονται σε 420.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, χθες το βράδυ κατέληξε 69χρονη στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Σεπτεμβρίου έχοντας διακομισθεί εκεί από την Α' Παθολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς». Αργότερα κατέληξε 83χρονη με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του «Γεννηματάς», ενώ σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι κατέληξε 81χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ακόμη 303 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 20.142, εκ των οποίων το 55,9% άνδρες. Τα 3.082 (15,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 8.232 (40,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επίσης, 83 συμπολίτες μας νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. οι 25 (30,1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 88,0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Συνολικά 227 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε