Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με σύγκρουση δυο ΙΧ στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)

Αναφέρθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί Δευτέρας, 23 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα στον Περιφερειακό, στο ύψος Πυλαίας πριν το τούνελ στο ρεύμα προς δυτικά.

Από τη σύγκρουση αναφέρθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε από το συμβάν αναγνώστης του TyposThes.

troxaio-perif-1.jpg

 

Παράλληλα, σημειώνεται πως φορτηγό που μετέφερε ζώα εξετράπη, υπό άγνωστες συνθήκες, της πορείας του, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών. Λόγω του τροχαίου, το οποίο συνέβη τα ξημερώματα στο ύψος της Δορκάδας, κάποια από τα ζώα βγήκαν στο οδόστρωμα και έκλεισε η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρησης απομάκρυνσης του φορτηγού με γερανό. Από το τροχαίο δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Εκτροπές κυκλοφορίας γίνονται από τον κόμβο Ξυλούπολης προς την παλαιά Εθνική Οδό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή
Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί τους σε απόσταση 100...
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή