Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετικοί στον κορωνοϊό 52 κρατούμενοι στις φυλακές Λάρισας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεν έχουν υποβληθεί σε τεστ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 52 τρόφιμοι σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Λάρισας, ενώ δεν έχουν γίνει τεστ ακόμα στους υπαλλήλους των Δικαστικών Φυλακών, όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ι. Μπαραλαγιάννης, ο οποίος ζήτησε «να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό η διαδικασία των τεστ για το σύνολο των ατόμων που απασχολούνται στις φυλακές.»

Υπενθυμίζεται, ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα στο προσωπικό της Εξωτερικής Φρουράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ τα τεστ στο σύνολο των κρατουμένων στις φυλακές Λάρισας θα πραγματοποιηθούν εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα υποβληθούν σε τεστ, μεθαύριο, Σάββατο.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί, ότι οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στις φυλακές έγιναν μετά από τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων σε τρόφιμους, που φιλοξενούνταν σε δύο πτέρυγες του καταστήματος κράτησης στη Λάρισα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια αναφορά στην υγεία της – Σε επίσκεψή της σε ογκολογικό κέντρο
Η πριγκίπισσα συναντήθηκε με 30χρονη μητέρα που ολοκλήρωσε τον κύκλο των θεραπειών της για τον καρκίνο του μαστού
Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια αναφορά στην υγεία της – Σε επίσκεψή της σε ογκολογικό κέντρο