Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

110 καταστήματα με εποχικά είδη ανοίγουν τη Δευτέρα

Tι δήλωσε σχετικά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Συνολικά 110 είναι τα καταστήματα τα οποία δραστηριοποιούνται στην αγορά των εποχικών ειδών και θα ανοίξουν από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με διευρυμένο ωράριο, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης 'Αδωνις Γεωργιάδης.  

Όπως είπε ο υπουργός στο Mega : «η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να ανοίξει τα αμιγώς εποχικά καταστήματα. Αυτά και μόνο. Όχι γενικώς όλα τα καταστήματα που πουλάνε και χριστουγεννιάτικα είδη». Και συμπλήρωσε «αν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο θα ανοίγαμε όλα τα καταστήματα που έχουν, μεταξύ άλλων, και εποχικά είδη. Ανοίγουμε αποκλειστικά αυτά που έχουν μόνο εποχικά είδη και πρέπει να δουλέψουν τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης: «καταλαβαίνω ότι δυσαρεστώ τα άλλα καταστήματα που πουλούν εποχικά είδη, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους στην οικονομική καταστροφή».

Απαντώντας στο ερώτημα πότε θα ανοίξει η αγορά είπε ότι με 2.000 κρούσματα «είμαστε μακριά από το άνοιγμά της» και συμπλήρωσε «ο αριθμός των κρουσμάτων και των κατειλημμένων ΜΕΘ πρέπει να είναι τέτοιος που σε ένα τρίτο κύμα το σύστημα υγείας να μπορεί να αντέξει και να μην τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€