Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος με το δήμαρχο Ζακύνθου: Χαρακτήρισε τα ΑμεΑ «σακατεμένους» (VIDEO)

Αναμένεται παρέμβαση από το υπουργείο Εσωτερικών

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης για συμπολίτες μας με αναπηρία.

Η αναφορά του δημάρχου έγινε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία του προτάθηκε να προσλάβει στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΖ), ΑμεΑ, όπως και άτομα που είναι κοντά στην σύνταξη, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Αντιδρώντας ο κ. Αρετάκης, έκανε λόγο μπάχαλο το οποίο θέλουν κάποιοι στη ΔΕΥΑΖ. «Να πάρουμε επιδοτούμενος, να πάρουμε ανθρώπους άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και, περιμένεις να πάμε μπροστά;», είπε ο δήμαρχος Ζακύνθου.

Στην συνέχεια ανεβάζοντας τους τόνους συμπλήρωσε: «Με επιδοτούμενους, με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».

Σύμφωνα με το Open, αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση από το υπουργείο Εσωτερικών για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Ο κ. Αρετάκης κλήθηκε να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Open, που παρουσίασε το θέμα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία των δύο πλευρών.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά