Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος με το δήμαρχο Ζακύνθου: Χαρακτήρισε τα ΑμεΑ «σακατεμένους» (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναμένεται παρέμβαση από το υπουργείο Εσωτερικών

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης για συμπολίτες μας με αναπηρία.

Η αναφορά του δημάρχου έγινε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία του προτάθηκε να προσλάβει στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΖ), ΑμεΑ, όπως και άτομα που είναι κοντά στην σύνταξη, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Αντιδρώντας ο κ. Αρετάκης, έκανε λόγο μπάχαλο το οποίο θέλουν κάποιοι στη ΔΕΥΑΖ. «Να πάρουμε επιδοτούμενος, να πάρουμε ανθρώπους άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και, περιμένεις να πάμε μπροστά;», είπε ο δήμαρχος Ζακύνθου.

Στην συνέχεια ανεβάζοντας τους τόνους συμπλήρωσε: «Με επιδοτούμενους, με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».

Σύμφωνα με το Open, αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση από το υπουργείο Εσωτερικών για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Ο κ. Αρετάκης κλήθηκε να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Open, που παρουσίασε το θέμα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία των δύο πλευρών.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»