Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρναούτογλου: Ισχυρές βροχές στη Βόρεια Ελλάδα - Προσοχή σε 5 περιοχές

arnaoytogloy

Ιδιαίτερη προσοχή για ισχυρές βροχοπτώσεις από απόψε σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος συνιστά ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο καιρός μας δείχνει τα δόντια του, και όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, “δυνητικά επικίνδυνες δείχνουν οι βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες (χοντρικά από τα μεσάνυχτα απόψε μέχρι και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης) κυρίως στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης αλλά και στη Θάσο και κατά τόπους πιθανόν στο νομό Καβάλας και Έβρου”.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και σε άλλες περιοχές της χώρας, καθώς όπως σημειώνει, “πέρασμα από ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως της ανατολικής και Νότιας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής συνοδεία πρόσκαιρα πολύ ισχυρών νοτιάδων!”

Δείτε την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2736886286550772

 

Προειδοποίηση από Πολιτική Προστασία: «Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Σχετικά με νέα μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες ως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (11-12-2020), ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, απευθύνει ισχυρή σύσταση στους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης, Ροδόπης, Καβάλας και Αιτωλοακαρνανίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες.

Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.

Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, πεζή ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μήνυση γονέα θύματος
Κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέα πρωτοδικών – Διατάχθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης
Τραγωδία στα Τέμπη: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μήνυση γονέα θύματος
Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»
Σε ηλικία 79 ετών – Οι αιχμές του βουλευτή για την αντιμετώπιση από το νοσοκομείο και η κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»