Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Οικογενειακή τραγωδία – Ανδρόγυνο πέθανε με διαφορά λίγων ημερών

Οικογενειακή τραγωδία στο Νοσοκομείο της Λαμίας

Oικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στη Λαμία με μία γυναίκα να φεύγει από κορωνοϊό, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του συζύγου της από την ίδια ασθένεια.

Πρόκειται για 73χρονη που κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας (4/1) στη ΜΕΘ κορωνοϊού Λαμίας μετά από 8ημερη μάχη με τον ιό που έχει αλλάξει όλη την ανθρωπότητα.

Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το Πέτρινο κτίριο, τρεις μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της στην ίδια Μονάδα.

Δυστυχώς στη διάρκεια του δεύτερου κύματος πανδημίας έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια δράματα στη Φθιώτιδα και σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, μόνο στο Νοσοκομείο Λαμίας υπάρχουν άλλες δύο αντίστοιχες περιπτώσεις με συζύγους να φεύγουν με δύο ημέρες μόνο διαφορά από τις επιπλοκές του φονικού ιού στην Κλινική covid.

Πρόσφατα υπήρχε επίσης η τραγική απώλεια δύο ηλικιωμένων αδερφών που αρρώστησαν από κορωνοϊό στο Γηροκομείο και κατέληξαν με διαφορά μίας εβδομάδας στο Πέτρινο κτίριο.

Ολόκληρες οικογένειες έχουν νοσηλευτεί και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις δεν γνωρίζει ο ένας την κατάσταση του άλλου, ακόμη και αν νοσηλεύονται σε διπλανό θάλαμο, αυξάνοντας το ανθρώπινο δράμα! Κάποιοι ευτυχώς τα κατάφεραν ή θα τα καταφέρουν, κάποιοι άλλοι όμως όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει