Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Φώτα: Σοβαρά τραυματίας νεαρός που βούτηξε για το Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Έσπασαν την απαγόρευση και ένας εξ αυτών τραυματίστηκε σοβαρά

Άσχημη κατάληξη είχε η απόφαση κάποιων νεαρών στην Αμάρυνθο να τιμήσουν τα Θεοφάνια, ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα, ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

Ένας εκ των τριών νεαρών, πέφτοντας στη θάλασσα, παραπάτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

vatheia-2vatheia-3vatheia
 

 

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.

Photo_1609932092845Photo_1609932092450

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έρευνα διενεργεί το λιμεναρχείο της Ερέτριας.

Ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος και ο Αμβρόσιος έκαναν Αγιασμό της θάλασσας

 

Αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα, στο Αίγιο, έκανε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο, παρά την σχετική απαγόρευση. 

Η τελετή έγινε στο Αίγιο, παρουσία πιστών, και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερα για να πιάσουν τον σταυρό!

Σύμφωνα με το flamis.gr, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητροπολίτη 1.500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των σχετικών διατάξεων προστασίας κατά covid-19.

 

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το πρωί, περίπου στις 11.00, ένταση επικράτησε στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα συγκεντρωμένων έριξε το Σταυρό στο Θερμαίκό και ακολούθησαν προσαγωγές από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ