Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες - κορωνοϊός: «Καμπάνες» και σύλληψη δυο ιδιοκτητών καφέ

Πρόστιμα και στους πελάτες που βρέθηκαν εντός

Δυο ιδιοκτήτες καφετεριών συνελήφθησαν στην περιοχή των Σερρών κατά τη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών ελέγχων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού καθώς εντοπίστηκαν καθήμενοι πελάτες. Επίσης τους επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα αλλά και «λουκέτο» 15 ημερών.

Ειδικότερα η μία περίπτωση αφορά καφετέρια μέσα στην πόλη των Σερρών. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς και επιβολή 15ημερης αναστολής λειτουργίας.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ιδιοκτήτης καφετέριας σε χωριό έξω από τις Σέρρες και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 9 πρόστιμα των 300 ευρώ έκαστο, σε ισάριθμους πελάτες (8 στην καφετέρια στο χωριό και ένας στις Σέρρες) για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επίσης χθες είχαμε σύλληψη και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης στην Ημαθία.

Επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν, πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη που παραχώρησε το χώρο και σε (23) συμμετέχοντες, ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Η υπόθεση αφορά την μετατροπή καταστήματος σε παράνομο «μίνι καζίνο» σε απομακρυσμένη περιοχή στην Ημαθία.

Διαπιστώθηκε ο χώρος να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με ειδικά τραπέζια για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος να επιτρέπει σε συνολικά 23 άτομα τη συμμετοχή στα παράνομα τυχερά παίγνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια
Ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί από την αστυνομία στις φυλακές – Δικογραφίες σε 5 έγκλειστους
Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια