Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τι ισχύει με τη σειρά στην ΕΡΤ

Η σειρά της ΕΡΤ δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση

Εξιτήριο έλαβε το Σάββατο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης από το νοσοκομείο Υγεία, όπου εισήχθη εσπευσμένα στις 3 Φεβρουαρίου, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο και συμπτώματα εγκεφαλικού.

Ο κ.Φιλιππίδης υποβλήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογενείας του, σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Έντονα στρεσαρισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η τελευταία μετέφερε αμέσως τον ηθοποιό με το αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΡΤ που αναζητούν λύση γύρω από τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ωστόσο, η σειρά δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη στα γυρίσματα, τα οποία εξαρχής ήταν προγραμματισμένα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. 

Πηγή: ethnos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ