Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο VIDEO από Νέα Σμύρνη: Πώς ξεκίνησε η βίαιη προσαγωγή από την ΕΛΑΣ

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter φαίνεται κόσμος να συζητά με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο

Ένα βίντεο με τις στιγμές που προηγήθηκαν της βίαιης σύλληψης του πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κυκλοφορεί στα social media.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter φαίνεται κόσμος να συζητά με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο. Ανάμεσά τους και άνδρας που φαίνεται στα υπόλοιπα βίντεο που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο:

Nωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια πορείας πολιτών που διαμαρτύρονταν για την αντίδραση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των ελέγχων στην περιοχή με τις βίαιες προσαγωγές που καταγράφηκαν και σε video.

Στο ύψος της πλατείας της περιοχής υπήρξε χρήση χημικών και κρότου λάμψης από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η πορεία και την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική σε σημεία που υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η ένταση ξεκίνησε όταν κατά την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί για διενέργεια ελέγχων επέβαλλαν πρόστιμο σε μία οικογένεια που καθόταν σε παγκάκι. Πολίτες αντιδρώντας ζήτησαν το λόγο, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις με την κατάσταση να κλιμακώνεται γρήγορα, οδηγώντας στα επεισόδια που ακολούθησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη