Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρευνα για αστυνομικούς που έσπασαν το φανάρι παρκαρισμένου αμαξιού

Στην Πανόρμου χθες το βράδυ

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μηχανάκια με άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έκαναν περιπολίες χθες στα στενά της Πανόρμου, όταν ένας από τους άνδρες που επέβαινε σε ένα από τα μηχανάκια, φέρεται να χτύπησε με το γκλοπ του, το φανάρι παρκαρισμένου οχήματος.

Το περιστατικό εντάσσεται προς διερεύνηση στην ΕΔΕ που διατάχθηκε για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 29χρονου την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται όπως μεταδίδει το In.gr.

Δείτε τα επίμαχα βίντεο και φωτογραφίες. 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 20.10 ώρα χθες, ομάδα (100) περίπου ατόμων, συγκεντρώθηκε στην Πλατεία του Σταθμού Μετρό "Πανόρμου", με σκοπό να πραγματοποιήσει πορεία στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα ανωτέρω άτομα επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της "Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών" όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σημειώνοντας ότι από τις επιθέσεις τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν 8 άτομα και όπως έγινε γνωστό σήμερα στη σύλληψη τριών ατόμων, από τα οκτώ που είχαν προσαχθεί αρχικά, χθες στην Πανόρμου, προχώρησε η Αστυνομία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ