Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα νεότερα για τον τραυματία αστυνομικό - Εκτός κινδύνου στο 401

Αναμένονται νεότερες εξετάσεις για την κατάστασή του

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίσθηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Αστυνομία, ο αστυνομικός τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του.

Nεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως να έχει υποστεί ελαφρά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση την ακριβή κατάσταση της υγείας του θα καταδείξουν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε σε ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ που κινούνταν στην περιοχή, όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60-70 άτομα, στη συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Νικολάου Πλαστήρα, τα οποία κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μοτοσικλέτα και να τον τραυματίσουν. Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση από τα ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατέψουν μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει σχετικά ηρεμήσει η κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν ακόμα εστίες επεισοδίων. Συγκεκριμένα ένταση παρατηρείται στην οδό Ελ.Βενιζέλου, όπου και πάλι νεαροί έχουν ανάψει φωτιές ενώ οι αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης.

Επίσης, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την περιοχή, έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα ενώ νεαροί έχουν χρησιμοποιήσει πέτρες και κομμάτια από τα πεζοδρόμια που έσπασαν ή από σημεία που εκτελούνται έργα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
Με τη λήξη του προγράμματος, όλα τα νέα φωτοβολταϊκά οικιακών καταναλωτών, τα οποία καταθέτουν αίτηση σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάγονται στο...
Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις