Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η στιγμή που «μπουκάρουν» ελεγκτές σε παράνομο νυχτερινό κέντρο (VIDEO)

Το παράνομο κέντρο λειτουργούσε παρά την απαγόρευση με είκοσι θαμώνες

Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευή 12/3 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί με ζωντανή μουσική και θαμώνες, παρά το lockdown.

Η ειδική επιχείρηση είχε σχεδιαστεί μεθοδικά με το κατάστημα να είναι υπό παρακολούθηση εδώ και καιρό. Είκοσι ήταν οι προσαγωγές των θαμώνων που πραγματοποιήθηκαν, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, τόσο στους είκοσι θαμώνες όσο και στους δύο ιδιοκτήτες.

Στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στους θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Να σημειωθεί ότι το πάρτι γινόταν κάθε Παρασκευή. Το μαγαζί βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων, κοντά στον σταθμό Λαρίσης.

Δύο ημέρες μετά την έφοδο της Αστυνομίας και κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου Ανάπτυξης στο νυχτερινό κέντρο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OΡΕΝ παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του μαγαζιού. Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο στο νυχτερινό κέντρο, οι θαμώνες παραμένουν σαστισμένοι στις θέσεις τους, ενώ οι ελεγκτές «κόβουν» τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του OPEN:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)