Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα Σμύρνη: Ανατριχιάζει ηχητικό ντοκουμέντο της επίθεσης στον αστυνομικό

Ανατριχιαστικά ηχητικά από τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ηχητικό ντοκουμέντο από τις συνομιλίες των αστυνομικών λίγη ώρα πριν την επίθεση στον Αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο από το Lawandorder ακούγονται οι συνομιλίες των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη λίγο πριν από την επίθεση στον συνάδελφό τους, με αναφορά για ενέδρες στα στενά ενώ οι στιγμές μετά τη διαπίστωση ότι ο νεαρός αστυνομικός ήταν στα χέρια των χούλιγκαν είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Ακούγονται οι εντολές από το κέντρο  επιχειρήσεων για να προστατεύσουν οι άνδρες της ΔΡΑΣΗ την σωματική τους ακεραιότητα, ο συντονισμός ώστε να απεγκλωβίσουν τον βαριά τραυματισμένο συνάδελφό τους καθώς και οι αγωνιώδεις εκκλήσεις για ασθενοφόρο.

Αστυνομικός: Είμαστε εγκλωβισμένοι, στείλτε ενισχύσεις

Κέντρο:  Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να  βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά

Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ