Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προχωρούν σε απεργία οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές

Οι κινητοποιήσει αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα

Για αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, τονίζοντας πως μετά και τη σημερινή άκαρπη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, προχωρά σε απεργία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σήμερα το απόγευμα υπήρξε νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της επιτροπής των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές, του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιου Λιβανού και του γενικού γραμματέα εμπορίου και προστασίας καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Δυστυχώς η κυβέρνηση, δια των εκπροσώπων της, δεν είχε να προσθέσει τίποτα καινούργιο, στον διάλογο που αφορά το νέο νομοσχέδιο για την λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Ένα νομοσχέδιο- έκτρωμα, που οδηγεί στην εν ψυχρό δολοφονία των λαϊκών αγορών, αλλά παράλληλα, θα πλήξει άμεσα και τους καταναλωτές.

Η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια από το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που διαθέτει ο λαός. Απεργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ