Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πιάστηκαν να καλλιεργούν 35 δενδρύλλια κάνναβης σε 3 περιοχές (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν τρία άτομα από την αστυνομία - Από τις έρευνες βρέθηκαν και 860 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (12 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν σε 3 σημεία σε παραποτάμιες περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας μέσα σε πυκνή βλάστηση, συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του ενός άνδρα που διέμενε με ημεδαπή γυναίκα, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και ποσότητα χαλκού βάρους 3 κιλών και 465 γραμμαρίων.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 110 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και χάρτινα κύπελλα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια σπόρων – φυτών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 860 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την υπόθεση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

kalliergeia_kannabi.jpg
lathraia_tsigara.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ