Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός 40χρονος μετά το εμβόλιο: «Εγώ του είπα να το κάνει», λέει ο πατέρας

«Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε»

Θλίψη και ερωτητικά στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του στυλίστα Νάσου Κάτρη, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. Ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και αποκάλυψε ότι φοβόταν να εμβολιαστεί και ότι ο ίδιος τον παρότρυνε να το κάνει.

"Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά", τόνισε ο Μιχάλης Κάτρης και πρόσθεσε:

"Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα να πάει να το κάνει».

Σε νέες του δηλώσεις ο κ. Μιχάλης Κάτρης λέει: «Είχε κάνει το εμβόλιο την προηγούμενη ημέρα… Τι να σας πω… Είχε κάνει το εμβόλιο της Astra Zeneca. Του τηλεφωνήσαμε για να ρωτήσουμε αν είναι καλά. Μια κοπελίτσα και ένας φίλος του ήταν μαζί στο σπίτι του μέχρι τις 9.30 – 10 το βράδυ. Αυτά ξέρουμε, τίποτα άλλο» .

«Τον ξαναπαίρναμε την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Αναγκαστήκαμε και φύγαμε από τη Χαλκίδα και πήγαμε στην Αθήνα. Πήγαν κάτι φίλοι του και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι, μας ειδοποίησαν και πήγαμε αργά το βράδυ. Ήρθε η αστυνομία, πήγε για ιατροδικαστική εξέταση και θα τον κηδεύσουμε το Σάββατο το πρωί».

Σύμφωνα με τον πατέρα του Νάσου Κάτρη, τα αίτια του θανάτου του θα αποκαλυφθούν σε περίπου δύο μήνες, αφού ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση. «Είχε κάνει εξετάσεις και είχε βρεθεί ότι ήταν υγιέστατος για να ξεκινήσει την καινούρια του δουλειά. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πασίγνωστος στη Χαλκίδα, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα αξιολάτρευτο παιδί από όλους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ