Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εν ψυχρώ εκτέλεση στην Κατερίνη: Πυροβόλησαν στο κεφάλι κομμωτή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έρευνα που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο έφερε ο 45χρονος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμία σύλληψη. Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζουν» γειτονιές στη Θεσσαλονίκη – Με 900 νέα δέντρα
Με μια συμβολική δενδροφύτευση στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου γιόρτασε η ΕΥΑΘ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζουν» γειτονιές στη Θεσσαλονίκη – Με 900 νέα δέντρα