Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Κατερίνη (VIDEO)

Χειροπέδες σε έναν 58χρονο - Τι φέρεται να έχει πει στην αστυνομία

Συνελήφθη στην Πιερία ο δράστης της δολοφονίας με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή στην Κατερίνη. Πρόκειται για ένα 58χρονο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανάμεσα σε αυτούς που είχαν προσαχθεί από χθες για την υπόθεση. Μάλιστα, ο 58χρονος, φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το θύμα πήγε στο σπίτι του δράστη. Μετά από διαφωνία ο 58χρονος χτύπησε τον 45χρονο και τον έδεσε. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ο 58χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς λέγοντας ότι θεωρούσε τον 45χρονο κομμωτή υπεύθυνο για τη σύλληψή του το 2016 και γι αυτό αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Ο 45χρονος κομμωτής είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα από το σπίτι του με τους οικείους του να ενημερώνουν την αστυνομία. Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο η σορός του βρέθηκε από κάτοικο της Καλλιθέας Κατερίνης, πίσω από τα κοιμητήρια. Ο 45χρονος βρέθηκε καμένος, και δεμένος πισθάγκωνα, ενώ έφερε και τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ