Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως σκότωσε την Καρολάιν

Ομολογία μετά από ανάκριση 8 και πλέον ωρών

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Όπως αναφέρει το protothema, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Σύμφωνα με το newsit, υποστήριξε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Καρολάιν.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν εδώ και λίγη ώρα πως οι απαντήσεις που έδινε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές.

Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του

Η σιγουριά της ΕΛΑΣ για την ενοχή του ήταν τέτοια, που ακόμη κι αν ο ίδιος δεν ομολογούσε, τότε από την αστυνομία θα παραπέμπονταν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για να ακολουθηθεί η κλασική ποινική διαδικασία.

Τελικά, ωστόσο, ο δράστης -πλέον- της σοκαριστικής δολοφονίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο ομολόγησε το έγκλημα και αύριο, Παρασκευή 18.06.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.

Τα «καυτά» ερωτήματα που κλήθηκε -ανεπιτυχώς- να απαντήσει ο πιλότος

Ο 32χρονος Μπάμπης βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία ερωτήματα – κλειδιά, στα οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με το πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη