Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαζάρου για εμβόλια - εστίαση: Δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω τους πελάτες (VIDEO)

Αδυνατούν οι εστιάτορες να ελέγξουν τους πελάτες τους για τα εμβόλια

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε στην "Covid free" εστίαση που αναμένεται να δημιουργηθεί στη χώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ζητούν οι ιδιοκτήτες των καφέ και των εστιατορίων πιστοποιητικά εμβολιασμού από τους πελάτες, ώστε να μπορούν να μπουν στο μαγαζί.

"Αντί να δημιουργήσουμε καθαρά μαγαζιά, πάμε να τα κάνουμε ανάποδα. Δε γίνεται να ζητάμε κοινωνικά φρονήματα και ταυτότητα, για να μπει ο κόσμος να φάει. Δεν έχω το χρόνο να το κάνω και δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί. Το μαγαζί μου είναι καθαρό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Πρέπει να πείσουμε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί. Κινδυνεύουν πάρα πολλοί. Οι φίλοι τους, οι συνεργάτες τους. Προσπαθώ να πείσω όλους τους εργαζομένους στο μαγαζί μου, με κάθε τρόπο, να εμβολιαστούν", συμπλήρωσε ο σεφ.

Είναι απαράδεκτο να ελέγχουμε τους πελάτες των μικτών χώρων αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι δήλωσε στο ίδιο μήκος κύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο Μιχάλης Επιτροπίδης ΓΓ Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης. Το μέτρο αυτό θα θα επιβαρύνει εκ νέου τους καταστηματάρχες με προσλήψεις για να γίνονται οι έλεγχοι, τόνισε ο κ. Επιτροπίδης. Η ¨Ένωση θα πραγματοποιήσει μια άτυπη δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη για να μάθει πόσες επιχειρήσεις θα δηλώσουν μικτές και πόσες αμιγείς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη