Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μόλις στα 44 του χρόνια - Ήταν αδερφός του γνωστού ηθοποιού Θάνου Τοκάκη

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ στην ηλικία των 44 ετών ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Για τη μάχη που έδινε ο Βασίλης Τοκάκης, είχε μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός ηθοποιός και αδερφός του, Θάνος.  Ο Θάνος Τοκάκης, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη σειρά του Mega «50-50» είπε χαρακτηριστικά: «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο 'Άνοιξη μυαλού'. Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», και συνέχισε: «Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

 

Ποιος ήταν ο Βασίλης Τοκάκης

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας.

Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι