Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος με καμεραμάν του ΣΚΑΪ - Κυνηγά και κλωτσά πολίτη (VIDEO)

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter κατέγραψε την στιγμή που οπερατέρ του ΣΚΑΪ κυνηγά και χτυπάει πολίτη

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που κατέγραψε κάμερα πολίτη στο λιμάνι του Πειραιά και δείχνει κάμεραμαν από το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ να κυνηγά και να  χτυπά πολίτη. Σημειώνεται πως ακόμα δεν είναι γνωστό τι προηγήθηκε της επίθεσης του κάμεραμαν, ενώ δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο βίντεο φαίνεται ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ, ο οποίος βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, να αφήνει την κάμερα και τη συσκευή LIVE VIEW σε συνεργάτη του και να κυνηγά νεαρό πολίτη. Μάλιστα σε κάποια στιγμή τον χτυπά με κλωτσιά.

Στο τέλος παρεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο λαμβάνει τέλος. Σημειώνεται πως το βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεών στο Twitter, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε. Ο καμεραμάν βρίσκεται μαζί με τον Γιώργο Τσελίκα στο λιμάνι για ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/polis24.gr/videos/890234114862487

 

Δείτε το ρεπορτάζ του καναλιού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους