Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επεισόδια με αντιεμβολιαστές: Απίστευτα συνθήματα – «Θα τους κρεμάσουμε»

Επεισόδια στην Αθήνα και απίστευτες ομιλίες στην Κοζάνη

Ένταση και επεισόδια στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Σύνταγμα, όπου και σήμερα, Τετάρτη 21.07.2021, έγινε νέα συγκέντρωση αρνητών του κορονοϊού, της μάσκας και γενικά της πανδημίας.

Οι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά με σταυρούς, ελληνικές σημαίες, πλακάτ και συνθήματα περί «Χούντας», περί ελευθερίας, περί δικαιωμάτων. Η ένταση δεν άργησε, με αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν. Έγιναν ρίψεις νερού με τις «Αύρες» της   Αστυνομίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι αντιεμβολιαστές από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν από την πάνω μεριά της πλατείας Συντάγματος προς… την κάτω, με την ένταση να μεταφέρεται και εκεί. Στα στενά γύρω από την Ερμού σημειώθηκε… κυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών, με την χρήση χημικών και τις ρίψεις νερού να είναι συνεχείς.

Σημειώνεται πως πορεία γίνεται και στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ).

 

αντιεμβολιαστές  αντιεμβολιαστές  αντιεμβολιαστές  αντιεμβολιαστές  αντιεμβολιαστές   

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το Kozanimedia στη συγκέντρωση αντεμβολιαστών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ακούστηκαν απίστευτα συνθήματα όπως “Τους καταδικάζουμε και θα τους κρεμάσουμε” και “Θα τους εκτελέσουμε, έρχεται η ώρα τους” φώναξαν διαδηλωτές.

Δείτε βίντεο

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας