Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτες περιοχές

Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας και μόνο σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες

Η ΕΛΤΑ Courier στηρίζει τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας και αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν τα πακέτα με τα είδη πρώτης ανάγκης σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier, αναφέροντας ότι αφορά τους πυρόπληκτους, με αναλυτικά στοιχεία παραληπτών.

Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας και μόνο σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών της ΕΛΤΑ
Courier στο 11120.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η ΕΛΤΑ Courier, ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που έχουν προκύψει από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα και με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους πληττόμενους, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει χωρίς χρέωση την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και αγαθών που θα συλλεχθούν για τους πυρόπληκτους.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης σε όλα τα καταστήματα του δικτύου ΕΛΤΑ Courier, αναφέροντας ότι αφορά πυρόπληκτους, με αναλυτικά τα στοιχεία παραληπτών. Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, σημειώνεται ότι επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας, σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.
Η ΕΛΤΑ Courier και οι εργαζόμενοί της, αντιλαμβάνονται ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο, όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες, με σεβασμό στην δοκιμασία τους και με την ευχή οι στιγμές της αγωνίας να περάσουν στο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει