Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Ευλαμπία Ρέβη που συγκίνησε την Ελλάδα - «Έχω κομπλάρει από το κύμα αγάπης»

Η δημοσιογράφος του OPEN που συγκίνησε όλη την Ελλάδα – Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

Το βίντεο με τη δημοσιογράφο του Open Ευλαμπία Ρέβη που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά από διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κάτοικο της Γαλατσώνας κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Η ρεπόρτερ που έχει καταγωγή από την Κέρκυρα μετά τα εκατοντάδες σχόλια στο Twitter και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε για τη στάση της μίλησε σχετικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ», έγραψε στο ποστ της.

https://www.facebook.com/evlambia.revi/posts/10223033515340447

 

To βίντεο που συγκίνησε

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας, ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με έναν ηλικιωμένο κύριο, που εδώ και μέρες παλεύει με τις φλόγες.

Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος. Στο τέλος ο ηλικιωμένος άνδρας την ευχαριστεί, ενώ κλαίει από συγκίνηση. Το ίδιο κάνει και η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ